ORANJE HANDBAL OP TV | WEDSTRIJDEN HANDBALLERS NEDERLAND LIVE KIJKEN OP ZENDERS ZIGGO (EK) EN VIAPLAY (WK)

Oranje_handbal_op_tv_Ziggo.jpg

Oranje handbal op tv | Handballers Nederland live kijken: op welke zender en welk kanaal? Uitzending wedstrijden Oranje te zien op Ziggo Sport en Viaplay.

Oranje handbal op tv: Live uitzending wedstrijden Nederland handbal bij Ziggo Sport en op Viaplay

KWALIFICATIE EK HANDBAL 2024 Mannen

DATUM: Woensdag 26 april 2023
WEDSTRIJD: België - Nederland
SOORT DUEL: Kwalificatie EK 2024
ZENDER: Ziggo Sport & Ziggo Sport Select (o.v.b.)
START UITZENDING: 20.00 uur (o.v.b.)
START LIVE WEDSTRIJD: 20.10 uur

De wedstrijden van het Nederlands handbalteam zijn live te zien bij Ziggo Sport en bij Viaplay. Op welke zender je de Oranje mannen kunt kijken, hangt af van het soort wedstrijd. Zo komt het WK handbal op tv bij Viaplay en de wedstrijden voor EK-kwalificatie komen op één van de kanalen van Ziggo. Deze laatste zender heeft namelijk nog de uitzendrechten van het EK Handbal.

De zenders tonen de wedstrijden live, op tv en via livestream. Betaalzender Viaplay heeft de uitzendrechten van het WK Handbal in handen sinds eind 2022. Het WK Handbal bij de mannen en bij de vrouwen is voor maar liefst negen jaar op deze zender te zien.

Viaplay heeft tot en met 2031 ook de uitzendrechten van de overige internationale handbalwedstrijden die vallen onder de internationale handbalbond IHF.

Behalve het WK zijn dat ook onder andere het WK voor junioren en de jaarlijkse IHF Beach Handball Global Tour. De streamingdienst heeft voor wat betreft de WK's handbal bij zowel de mannen als de vrouwen het stokje overgenomen van Ziggo Sport. Laatstgenoemde zender heeft nog wel de uitzendrechten van het EK Handbal (mannen en vrouwen) in handen.


Oranje_handbal_op_tv_Viaplay.jpg

De wedstrijden van Oranje Handbal kun je dus live zien op tv én internet via onder andere Ziggo Sport. Op televisie zijn dat onder meer de kanalen Ziggo Extra, Ziggo Sport 14 en Ziggo Select. De livestream is te bereiken met de Ziggo Sport Totaal Go App of via Pay Per View (PPV). Daarmee komen die wedstrijden ook op het scherm van je smartphone, PC, laptop en tablet.

De wedstrijden op het open kanaal Ziggo Sport 14 zijn gratis voor Ziggo klanten ofwel voor alle abonnees van digitale tv bij deze zender. Een ander deel van de uitzendingen is te zien op kanaal 401: Ziggo Sport Select. Dit laatste kanaal is te bekijken met een abonnement op Ziggo Sport Totaal. Ook worden er wedstrijden van de Nederlandse handballers uitgezonden via Ziggo Extra.

Abonneren op Viaplay? Dan kun je het WK Handbal kijken, naast andere sporten zoals de Formule 1, voetbal (waaronder de wedstrijden in de Duitse Bundesliga en de Engelse Premier League), de toernooien van PDC Darts, voetbal bij de vrouwen in de Italiaanse Serie A en de Zweedse competitie, snooker en pool. Behalve live sport biedt Viaplay ook series, films en veel andere programma's.

De online streaming service kost €13,99 per maand. Ook zijn er tijdelijke aanbiedingen. Het abonnement gaat direct in en is op elk moment opzegbaar. De uitzendingen van Viaplay zijn te bekijken op alle streaming apparaten: Chromecast, Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV.

De Viaplay App is beschikbaar op smart televisies van Samsung, LG, Sony, Philips en TCL. Hetzelfde geldt voor de pc en Mac, en voor mobiele apparaten zoals iPhone, iPad en tablets van Android.

Streamen via Viaplay kan overal in de EU en in Noorwegen. Je kunt op mobiele apparaten ook de meeste series en films downloaden en offline bekijken. Gedurende 24 uur kun je twee streams tegelijk open hebben en tot vijf apparaten gebruiken. De wedstrijden van de heren en ook vrouwen handballers die uitkomen namens Nederland zijn hiermee live te zien op tv, app, smartphone, PC, laptop en tablet.


SCHEMA WK HANDBAL

WK_Handbal_speelschema.jpg

ORANJE HANDBAL MANNEN | WEDSTRIJDEN

PROGRAMMA_ORANJE_HANDBAL.jpg