Dinsdag 7 januari 2020

Nederland - Bulgarije OKT Volleybal live te zien via Ziggo Sport 14, Ziggo Select en livestream

Livestream_OKT_Volleybal_Heren_Nederland.jpg

De tweede wedstrijd van de Nederlandse volleybalheren op het OKT Volleybal, Nederland - Bulgarije, wordt uitgezonden door Ziggo, via tv en livestream.

Nederland - Bulgarije op het OKT Volleybal Mannen is op dinsdag 7 januari live te zien op Ziggo. Op tv: via kanaal Ziggo Sport 14 en Ziggo Select. En op internet kun je de wedstrijd van Oranje kijken via een livestream en Pay Per View. Nederland tegen Bulgarije is de tweede wedstrijd van de Nederlandse volleybalheren tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi in Berlijn. De eerste wedstrijd van het Nederlands volleybalteam ging verloren, met 3-0 tegen Servië. Er staat voor de ploeg van bondscoach Roberto Piazza dus iets op het spel.

De wedstrijd Nederland - Bulgarije begint 7 januari om 14.00 uur. De uitzending begint om 13.50 uur. Dat geldt voor zowel de online uitzending als de live verslaggeving op televisie. Via Ziggo 14 en Ziggo Select kun je inschakelen op tv, terwijl de livestream is aan te schaffen voor 3,99 euro. De wedstrijden van Nederland op het OKT op internet kijken, op laptop, pc of smartphone, kan als volgt.

Livestream volleybal Ziggo
Nederland - Bulgarije kijken via de livestream kan met een Ziggo Sport GO abonnement. Een losse wedstrijd bestellen van de Nederlandse volleybalheren? Ga verder naar Pay Per View.

Wedstrijden OKT
Zie ook: Speelschema OKT Volleybal met alle wedstrijden tot en met de finale op vrijdag 10 januari 2020.