Woensdag 8 januari 2020

Nederland - Duitsland op EK Handbal Heren te zien bij Ziggo Extra

EK_Handbal_waar_te_zien.jpg

Ziggo Sport zendt de wedstrijd Nederland - Duitsland uit op het EK Handbal 2020 voor mannen. Het is de eerste wedstrijd op het EK voor de Oranje handballers. Nederland speelt op donderdag 9 januari tegen Duitsland in Trondheim, Noorwegen. De live uitzending begint om 18.05 uur.

Nederland - Duitsland, de allereerste wedstrijd van Oranje op het EK Handbal voor mannen ooit, is live te zien op Ziggo Extra, kanaal 13. Behalve op tv is Nederland - Duitsland bij de handbalheren ook te zien via livestream op internet. De uitzending van het duel op EURO 2020 in Groep C op donderdag 9 januari begint om 18.05 uur. De live registratie van de wedstrijd begint om 18.15 uur.

Ook de andere wedstrijden van Nederland op het EK Handbal, evenals de halve finales en de finale, zijn te zien op Ziggo Sport. Zie ook het volledige uitzendschema EK Handbal van 9 t/m 26 januari 2020. Daar lees je ook wat je kunt doen om het Europees kampioenschap handbal bij de heren, in de drie gastlanden Noorwegen, Oostenrijk en Zweden, live te kijken op internet of als niet-abonnee van Ziggo Sport.

Wedstrijden EK Handbal: hoe laat?
Je vindt er eveneens de actuele begintijden en de kanalen van de uitzendingen van de overige duels in Poule C ná Nederland - Duitsland: de wedstrijden Nederland - Letland (zaterdag 11 januari) en Nederland - Spanje (maandag 13 januari). En, als Nederland in Groep C eindigt bij de eerste twee (lees ook: Opzet EK Handbal 2020) dan wordt het Europese eindtoernooi voor Oranje gevolgd door vier nieuwe wedstrijden in de Hoofdronde (Main Round). Zie voor het gehele programma en alle data ook het speelschema EK Handbal.

Nederland - Duitsland op internet kijken | Livestream
De eerste wedstrijd van de Oranje handballers ooit op het EK Handbal (de Nederlandse mannen speelden tot dusver alleen op het WK van 1961) is ook te zien op internet. Wie het beter uitkomt om dit duel in Groep C online te kijken, kan de livestream volgen op de pc, laptop, smartphone of tablet via de Ziggo Sport Totaal Go App of Pay Per View (PPV).

Oranje handballers de groepsfase door?
Nederland moet in de groepsfase twee van de drie komende tegenstanders in de eindklassering achter zich laten, om door te mogen naar de Main round. Als dat lukt dan is het alvast een eerste historische stap voor de selectie van zestien handballers van Oranje die met bondscoach Erlingur Richardsson de Europese uitdaging aangaan.