Vrijdag 10 januari 2020

EK Handbal: Nederland - Letland zaterdag live kijken op Ziggo Extra

EK_Handbal_op_tv_met_mannen_Nederland.jpg

Wint Nederland op het EK Handbal de wedstrijd tegen Letland en pakt het de allereerste EK-punten ooit? Nederland - Letland is live te zien op Ziggo Sport Extra, zaterdag 11 januari. De uitzending begint om 15.50 uur.

Nederland - Letland is live te zien op Ziggo Sport Extra, op zaterdag 11 januari . De uitzending begint om 15.50 uur. Wint Nederland op het EK Handbal de wedstrijd tegen Letland en pakt het de allereerste EK-punten ooit? Ook op internet is het tweede duel van de Oranje handbalmannen live te volgen. De uitzending van het duel op het EK 2020 in Groep C op zaterdag 11 januari begint om 15.50 uur. Het rechtstreekse verslag van de wedstrijd zelf begint om 16.00 uur.

De livestream van Nederland - Letland bij de handbalheren begint op hetzelfde tijdstip. De tweede wedstrijd van het Nederlandse heren handbalteam op het EK in Noorwegen, Oostenrijk en Zweden (Nederland speelt de groepsduels in het Noorse Trondheim) online kijken op pc, laptop, smartphone, mobiel of tablet kan via de Ziggo Sport Totaal Go App of Pay Per View (PPV).

Oranje handballers door op EK?
De ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson moet, normaal gesproken, winnen om kans te blijven houden op een plek bij de eerste twee in de poule. Die geeft recht op deelname aan de Hoofdronde. Zie ook: Opzet EK Handbal. De eerste wedstrijd Nederland tegen Duitsland ging verloren. Meer info: Wedstrijdschema Europees kampioenschap handbal 2020.