OKT Volleybal Mannen live op tv en online via livestream: uitzendingen wedstrijden heren Nederland te zien op Ziggo Sport

OKT_Volleybal_op_tv_met_mannen_Nederland.jpg

Waar en wanneer zijn de wedstrijden van het OKT Volleybal 2020 in Berlijn live op tv? De Oranje Mannen zijn te zien op Ziggo Sport, ook online via een livestream. Beeld: FIVB

Op welke zender komt het OKT Volleybal Mannen? Waar is het olympisch kwalificatietoernooi 2020 in Berlijn voor de heren volleyballers te zien? Op welke zender kun je live de wedstrijden van Nederland kijken? Zie hier het uitzendschema. Ziggo Sport doet via Ziggo Sport 14, Ziggo Sport Select en Ziggo Extra live verslag op tv, met uitzendingen van de wedstrijden van Oranje. Het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) Volleybal is ook online te zien via een livestream, met de Ziggo Sport Totaal Go App of Pay Per View (PPV). Je kunt de volleybalheren tijdens hun kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020 dus ook kijken op smartphone, PC, laptop en tablet. Lees hier waar en hoe.

LIVE UITZENDING WEDSTRIJD VOLLEYBALLERS NEDERLAND:

POULEFASE

Maandag 6 januari 2020
Nederland - Servië 0-3
TV: LIVE OP KANAAL 14 en ZIGGO SELECT vanaf 13.50 uur
ONLINE: Livestream à 3,99 euro. Nederland - Servië op internet kijken? Klik verder voor meer info. Stream begint altijd 15 minuten voor aanvang wedstrijd. Wedstrijd begint om 14.00 uur.
Scroll voor meer kanaal-info en live uitzendschema

Dinsdag 7 januari
Bulgarije - Nederland 3-0
TV: Uitzending vanaf 13.50 uur | Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.
ONLINE: Bulgarije - Nederland op internet kijken? Klik verder.

Woensdag 8 januari
Frankrijk - Nederland 2-3
TV: Uitzending vanaf 21.30 uur | Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

Let op: de wedstrijd van Nederland tegen Frankrijk begint om 20.45 uur. Ziggo zendt op tv eerst de wedstrijd van de vrouwen uit (Nederland - Bulgarije) die deels gelijktijdig wordt gespeeld. Vanaf 21.30 uur wordt overgeschakeld naar het resterende deel van de wedstrijd van de volleybalmannen tegen Frankrijk.

TIP: Frankrijk - Nederland geheel bekijken kan via de livestream. Klik hier.


HALVE FINALES

Donderdag 9 januari 2020
Halve finale 1
Niet met Nederland
TV: Uitzending vanaf n.n.b. uur | ? - ? | Ziggo Sport Extra (o.v.b. wijzigingen)
ONLINE: halve finale op internet kijken kan ook via Ziggo Sport Go.

Halve finale 2: niet met Nederland


FINALE

Vrijdag 10 januari 2020
FINALE OKT VOLLEYBAL, niet met Nederland
Live op Ziggo Sport, kanaal n.n.b.
(actuele info volgt)
TV: Uitzending begint om n.n.b. uur, de wedstrijd om 20.10 uur.
ONLINE: Finale op internet kijken kan ook via Ziggo Sport Go.

GÉÉN ZIGGO?
Heb je géén Ziggo? Lees dan hier wat je kunt doen:

- Sluit een Ziggo Sport Totaal abonnement af via je eigen provider. Vraag je provider naar de mogelijkheden en de kosten. Houd rekening met een minimumprijs van 14,95 euro per maand.

- Sluit voor 9,99 euro per maand een online Ziggo Sport GO abonnement af. Hiermee kun je de livestream van de wedstrijden van Nederland kijken op internet, dus op pc, laptop, smartphone of tablet, maar óók op tv via HDMI.

- Of kijk Pay Per View: een losse wedstrijd voor 3,99 euro. Hoe? Klik verder!

Uitzendschema OKT Volleybal Mannen; de live uitzendingen op Ziggo zijn er van de volgende wedstrijden van Oranje. Vanaf maandag 6 januari 2020 zijn er eerst deze drie poulewedstrijden van de Nederlandse volleyballers, in Poule B van het olympisch kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo: Nederland - Servië (6 januari), Bulgarije - Nederland (7 januari) en Frankrijk - Nederland (8 januari). Deze wedstrijden zijn alle drie in de Max-Schmeling-Halle in Berlijn.

Kanalen Ziggo
De uitzending wordt telkens verzorgd door Ziggo Sport. De wedstrijden komen deels op het open kanaal Ziggo Sport 14, gratis voor Ziggo klanten ofwel voor alle abonnees van digitale tv bij deze zender. Een ander deel van de uitzendingen is te zien op Ziggo Sport Select. Dit laatste kanaal is te bekijken met een abonnement op Ziggo Sport Totaal.

Ziggo uitzendschema: Live stream Nederlandse volleybalheren
De wedstrijden zijn ook als live stream te zien, via Ziggo Sport Pay per View (betaling per wedstrijd).

Speelschema OKT
Het OKT Volleybal voor de mannen begint op zondag 5 januari 2020 en duurt tot en met de finale op vrijdag 10 januari 2020. Het speelschema OKT Volleybal Mannen toont alle wedstrijden van alle landen, in de groepsfase, de halve finales en de finale waarin wordt beslist welk land het (laatste) ticket voor de Olympische Spelen veiligstelt. Meer informatie over hoe het OKT in elkaar steekt, lees je eveneens op de pagina met het programma.

Uitzendschema: wanneer komt het OKT Volleybal op tv?
Bovenaan deze pagina staan alle wedstrijden van Nederland die via tv en livestream worden uitgezonden door Ziggo op een rij. Of de uitzendingen van de halve finales en de finale met daarin Nederland te zien zijn, hangt uiteraard af van de prestaties van de Nederlandse volleybalmannen in de poulefase. Nederland zit in Poule B met als tegenstanders Bulgarije, Frankrijk en Servië. In Poule A zitten België, Duitsland, Slovenië en Tsjechië. Zie ook het hiervoor genoemde programma met alle wedstrijden van dit OKT Volleybal in Berlijn.

Livestream_OKT_Volleybal_Heren_Nederland.jpg

Het OKT Volleybal is behalve op tv ook te zien op internet via een livestream, verzorgd door Ziggo Sport. De wedstrijden van de Nederlandse volleyballers zijn dus ook online te bekijken. Beeld: FIVB