WK Handbal live op tv en via livestream online zien: 2023 wedstrijden bij Viaplay

WK_Handbal_op_tv_bij_Viaplay.jpg

Waar is het WK Handbal 2023 op tv te zien? Welke zender? Uitzendschema WK Handbal in Polen en Zweden. De Oranje mannen kun je live kijken bij Viaplay op tv en online via livestream. Nederland begint in januari in Groep F tegen Argentinië, Noord Macedonië en Noorwegen.

WK HANDBAL OP TVHOE LAAT UITZENDINGWEDSTRIJDZENDER / KANAAL
Woensdag 11 januari 202320:55Openingswedstrijd WK: FRANKRIJK - POLENViaplay
Vrijdag 13 januari17:25ARGENTINIË - NEDERLANDViaplay
Zondag 15 januari17:25NOORD MACEDONIË - NEDERLANDViaplay
Dinsdag 17 januari19:55NEDERLAND - NOORWEGENViaplay
Zondag 29 januari00:00FINALE WK HANDBALViaplay
En alle overige wedstrijden in de Preliminary Round, Main Round, President's Cup, kwartfinales, play-offs, halve finales, troostfinale en finale conform het Speelschema WK.De uitzendingen op Viaplay beginnen 5 minuten vóór de begintijden wedstrijden. Speelt Nederland? Dan begint het studioprogramma 35 minuten voor het beginsignaal.Zie ook Alle wedstrijden WK Handbal t/m finale

Het WK Handbal 2023 is te zien bij Viaplay. De zender toont alle wedstrijden live, op tv en via livestream. De uitzendingen beginnen telkens vijf minuten vóór aanvang van de wedstrijd. Wanneer Nederland speelt, zendt Viaplay echter een studioprogramma uit dat al 35 minuten vóór het beginsignaal online gaat.

Betaalzender Viaplay heeft de uitzendrechten van het WK Handbal in handen sinds eind 2022. Het WK Handbal bij de mannen en bij de vrouwen is voor maar liefst negen jaar op deze zender te zien. Viaplay heeft tot en met 2031 ook de uitzendrechten van de overige internationale handbalwedstrijden die vallen onder de internationale handbalbond IHF. Behalve het WK zijn dat ook onder andere het WK voor junioren en de jaarlijkse IHF Beach Handball Global Tour. De streamingdienst heeft voor wat betreft de WK's handbal bij zowel de mannen als de vrouwen het stokje overgenomen van Ziggo Sport. Laatstgenoemde zender heeft nog wel de uitzendrechten van het EK Handbal (mannen en vrouwen) in handen.

Het WK Handbal 2023 (IHF Men's World Championship) begint op woensdag 11 januari en eindigt op zondag 29 januari 2023. Gastlanden zijn Polen en Zweden.

Op het WK 2023 handbal bij de mannen speelt Nederland in Groep F. Oranje komt uit op vrijdag 13 januari om 18.00 uur (Argentinië - Nederland), op zondag 15 januari eveneens om 18.00 uur (Noord Macedonië - Nederland) en op dinsdag 17 januari om 20.30 uur (Nederland - Noorwegen). Eindigt Oranje Handbal in de poule op plaats 1, 2 of 3, dan gaat het door naar de Main Round. Van daaruit maakt elk gekwalificeerd land kans om door te stoten naar de kwartfinales en verder.

Alle wedstrijden op het WK zijn bij Viaplay live te volgen. Daaronder de vervolgwedstrijden van Nederland, mogelijk tot en met de finale op zondag 29 januari 2023. Ook bij een eventuele vroege uitschakeling om de titel, speelt Nederland alsnog meerdere WK-wedstrijden. Het speelschema van het WK Handbal omvat namelijk ook wedstrijden om een specifieke eindklassering.

Viaplay Group levert bij alle live handbal WK wedstrijden Nederlands commentaar. Speelt Nederland, dat is er in de studio ook een voorbeschouwing, een tussentijdse analyse en een nabeschouwing.

VIAPLAY WK HANDBAL KIJKEN

Abonneren op Viaplay? Dan kun je het WK Handbal kijken, maar ook andere sporten zoals de Formule 1, voetbal (waaronder de wedstrijden in de Duitse Bundesliga en de Engelse Premier League), de toernooien van PDC Darts, voetbal bij de vrouwen in de Italiaanse Serie A en de Zweedse competitie, snooker en pool. Behalve live sport biedt Viaplay ook series, films en veel andere programma's.

De online streaming service kost €13,99 per maand. Ook zijn er tijdelijke aanbiedingen. Het abonnement gaat direct in en is op elk moment opzegbaar. De uitzendingen van Viaplay zijn te bekijken op alle streaming apparaten: Chromecast, Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV. De Viaplay App is beschikbaar op smart televisies van Samsung, LG, Sony, Philips en TCL. Hetzelfde geldt voor de pc en Mac, en voor mobiele apparaten zoals iPhone, iPad en mobiel en tablets van Android.

Streamen via Viaplay kan overal in de EU en in Noorwegen. Je kunt op mobiele apparaten ook de meeste series en films downloaden en offline bekijken. Gedurende 24 uur kun je twee streams tegelijk open hebben en tot vijf apparaten gebruiken.

LIVESTREAM WK HANDBAL | Het Wereldkampioenschap Handbal 2023 is hiermee live te zien op tv, app, smartphone, PC, laptop en tablet.


WK HANDBAL 2023 PROGRAMMA T/M FINALE

WK_Handbal_speelschema.jpg

WEDSTRIJDEN ORANJE HANDBAL

PROGRAMMA_ORANJE_HANDBAL.jpg