Donderdag 29 november 2018

WK Hockey India: Nederland live op tv bij NOS op NPO 1

WK_Hockey_India_-_wedstrijden_Nederland_live_op_tv.jpg

Waar en wanneer zijn de wedstrijden van de Oranje Hockey Heren op het WK in India live op tv? De NOS zendt de wedstrijden van Nederland uit op NPO 1.

De wedstrijden van de Nederlandse hockeyheren op het WK in India zijn live op tv te zien op NPO 1 bij de NOS. Behalve de uitzendingen van Oranje Hockey Mannen zijn ook alle andere wedstrijden van dit wereldkampioenschap online live te zien, namelijk op de website Hockey.nl in de vorm van een livestream.

Uitzendingen eerste wedstrijden Nederland: 1, 5 en 9 december
Alle wedstrijden staan op het programma in Bhubabneswar. Ondertussen zijn de eerste WK-hockeyduels al gespeeld. Voor het complete speelschema en alle uitslagen kun je terecht op deze site op de pagina Speelschema WK Hockey India. Daar vind je ook alle groepsstanden en uitleg over het toernooi.

Finale WK Hockey Heren is op zondag 16 december 2018
De eerste wedstrijd van Nederland tijdens de Men's World Cup Hockey 2018 in het Kalinga Stadion is op zaterdag 1 december om 12.30 uur Nederlandse tijd, tegen Maleisië. Nederland speelt in de poulefase in een groep met behalve Maleisië ook Duitsland en Pakistan. De wedstrijd tegen Duitsland is op woensdag 5 december, eveneens vanaf 12.30 uur Nederlandse tijd. De ontmoeting van Nederland met Pakistan is op zondag 9 december met als aanvangstijdstip 14.30 onze tijd. De finale van het WK Hockey Mannen 2018 is op zondag 16 december 2018. Het gehele programma met alle ronden (groepsfase, cross-overs, kwartfinales, halve finales en eindstrijd) is te vinden via de link hierboven.