Vrijdag 21 september 2018

WK Volleybal: wedstrijden Nederland live op tv bij Ziggo ook in Ronde 2

WK_Volleybal_live_op_tv_wedstrijden_Nederland_ronde_2.jpg

De wedstrijden van Nederland op het WK Volleybal in de tweede ronde tegen Rusland, Finland en Italië zijn live te zien op tv bij Ziggo.

De wedstrijden van Nederland op het WK Volleybal zijn live op tv bij Ziggo, ook in Ronde 2, van vrijdag 21 t/m zondag 23 september. Bekijk hier het uitzendschema.

Uitzending wedstrijd WK Groep E | Nederland - Rusland
Oranjes eerste wedstrijd in Groep E van de tweede ronde is op vrijdag 21 september tegen Rusland. Locatie is het Mediolanum Forum stadion in Milaan. De wedstrijd begint om 17.00 uur. De uitzending zelf begint om 16.50 uur. Het kanaal waarop de wedstrijd uitgezonden wordt is Ziggo Sport 14, gratis voor Ziggo klanten.

Uitzending wedstrijd WK Groep E | Nederland - Finland
De Lange Mannen spelen op zaterdag 22 september tegen Finland. Ook deze wedstrijd in Ronde 2 is in Milaan en begint om 17.00 uur. De uitzending zelf begint weer om 16.50 uur. Het kanaal waarop deze wedstrijd wordt uitgezonden is kanaal 13 Ziggo TV / Ziggo Extra, gratis voor Ziggo klanten.

Uitzending wedstrijd WK Groep E | Italië - Nederland
De derde en laatste wedstrijd van Oranje in de tweede ronde (Poule E) van het WK Volleybal in Italië en Japan is op zondag 23 september en begint om 21.15 uur. Het affiche: Italië – Nederland, opnieuw in Milaan. Als Nederland nog volop kansen heeft op het bereiken van de derde ronde, dan is deze wedstrijd te zien op Ziggo Sport 14. Als Oranje al wel is uitgeschakeld voor een vervolg op het WK, dan is Italië - Nederland te bekijken op betaalkanaal 405 Ziggo Sport Docu.

Live stream Nederland op WK Volleybal
De wedstrijden zijn eveneens als live stream te zien via Ziggo Sport Pay per View (3,99 euro per wedstrijd). Of als livestream via Volleyball TV (abonnement voor alle WK-wedstrijden van de mannen en de wedstrijden van het Volleybal WK Vrouwen voor totaal 19,99 euro).


> Zie ook: Gehele speelschema WK Volleybal.

Uitzendschema Nederland volleybal Mannen in Ronde 2 van het WK:

Vrijdag 21 september 2018
Begin uitzending 16.50 uur: Nederland - Rusland

Zaterdag 22 september
Begin uitzending 16.50 uur: Nederland - Finland

Zondag 23 september
Begin uitzending 21.05 uur: Italië - Nederland